5º PINO ARTICLE REVISTA TIME OUT; BARCELONA & WINE
5º PINO ARTICLE REVISTA TIME OUT; BARCELONA & WINE

5º PINO

“RE-DESCOBRIR” SARRIA!!‏

 

PRENSA

Articulo_Time Out_Viernes_20_Marzo

El ressorgiment gastronòmic de Sarrià

L’encant de Sarrià és que conserva l’atractiu d’un poble. S’havia quedat endormiscat,

però la irrupció de nous restaurants l’han despertat de cop

La plaça de Sarrià s’ha convertit en l’epicentre de la gastroruta del barri. Deixeu-vos de tòpics i prejudicis: la zona alta té una oferta gastronòmica impecable. El vell Sarrià està de moda, i quan hi aneu entendreu per què. A més, esteu de sort: per animar-vos a descobrir la zona, cinc dels restaurants més emblemàtics us conviden a tastar una copa d’Ànima de Raimat. Mentre mireu la carta i us decidiu per algunes de les seves especialitats, podreu degustar aquest meravellós vi, que us acompanyarà en el vostre viatge gastronòmic i del que us enamorareu a primera vista.

“…El 5º pino (passeig de la Bonanova, 98) aposta per una cuina senzilla de mercat però de qualitat, amb tapes clàssiques, bones hamburgueses, ous trencats, arrossos i pastes. El punt fort d’aquest local és la seva magnífica terrassa boscosa, un veritable luxe dins de Barcelona. Si teniu nens és el lloc ideal: mentre els deixeu jugar al parc infantil que hi ha al costat, vosaltres aneu fent amb l’Ànima de Raimat…”